klachtenfolder

 

jaarverslag


Praktijk-info

 

Onbekend nummer
Vanaf heden belt van Lennep Huisartsen met een onbekend nummer. De reden hiervan is dat medewerkers tijdens het houden van hun spreekuur regelmatig door patiënten werden teruggebeld, na een gemiste oproep vanuit de praktijk. Om dit te voorkomen bellen wij u dus vanafheden met een onbekend nummer terug. Wees u hiervan bewust, wanneer u een telefoontje van de praktijk verwacht.

 

Inloopspreekuur

Datum: 22 oktober 2021
Tot op heden is het inloopspreekuur op maandagochtend gesloten. U dient voor een bezoek aan de huisarts een afspraak te maken. Heeft u toegang tot uw patiëntendossier dan kunt u uw vraag, afhankelijk van uw zorgvraag, ook via een e-consult aan de huisarts stellen. Wij streven er naar om deze binnen twee werkdagen te beantwoorden.Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van de praktijk omvat Driebergen en Austerlitz en loopt tot aan de Woestduinlaan in Doorn en tot aan de spoorlijn in Zeist. Patiënten die in Odijk wonen of buiten dit genoemde gebied, worden verzocht een huisarts in resp. Odijk en Zeist te zoeken.

Patiëntportaal

Vanaf heden bieden wij u een nieuwe mogelijkheid om via onze website herhaalrecepten, vragen via een e-consult en online-afspraken te maken. Dit gebeurt via een volledig beveiligde internet-omgeving. Voor meer uitgebreide informatie verwijzen wij u naar het Patiëntportaal.

Klacht

Heeft u een klacht over de praktijk of uw huisarts dan verzoeken wij u het volgende te lezen.

Privacy

Huisartsenpraktijk Van Lennep heeft maatregelen genomen om zeker te stellen dat zorgvuldig met patiëntgegevens wordt omgegaan.
Dit reglement is van toepassing op elke verwerking (geautomatiseerd en niet-geautomatiseerd)
van patiëntgegevens, die in een bestand zijn of worden opgenomen.

> download het privacyreglement

> download het aanvraagformulier medische gegevens

van Lennep
Huisartsenpraktijk

Schippersdreef 4
3972 VA Driebergen

Telefoon:
0343 51 39 09

Fax:
0343 51 42 47

Huisartsenpost Zeist:
088 130 96 10