Nieuws

Mondkapjes
Gezien de huidige situatie rond het coronavirus willen we u vragen een mondkapje op te doen als u de praktijk bezoekt. Daarnaast mag u uw handen wassen zodra u binnenkomt, dit kan op de toiletten.

Pneumokokkenvaccinatie / griepprik
Heeft u een uitnodiging gekregen voor een pneumokokkenvaccinatie? Als u de uitnodiging heeft gekregen en deze vaccinatie ook wilt, krijgt u de pneumokokkenvaccinatie gelijktijdig met de griepprik. U ontvangt per post de uitnodiging voor de griepprik hierin staat wanneer wordt u verwacht op de praktijk.

Heeft u meer vragen over de pneumokokkenvaccinatie of over de griepprik, stel u vragen via het patiëntportaal of u zorgonline app, we kunnen u op die manier snel en veilig antwoordt geven.

Geen inloopspreekuur
In verband met de Corona uitbraak zal er tot nader orde geen inloopspreekuur zijn en kunt u niet aan de balie terecht zonder een afspraak vooraf. Wij adviseren u zo veel mogelijk gebruik te maken van digitale communicatie bv ‘uwzorgonline-app’ of het zorgportaal via de website ‘www.lennephuisartsen.nl’. Voor mensen die geen digitale mogelijkheden hebben, zal de telefoon bereikbaar zijn. 

Vragen over het coronavirus?
Onze assistenten krijgen regelmatig vragen over het coronavirus. Voor meer informatie en adviezen kunt u de volgende websites raadplegen en hoeft u NIET de huisarts te bellen:

Thuisarts.nl
www.RIVM.nl
• Bij vragen: bel het publieks-informatienummer van de overheid: 0800-1351

Vermoedt u dat u besmet bent? Blijf thuis en volg de instructies van het RIVM. Alleen bij koorts (>38 of bij ouderen met een koortsig gevoel) en hoesten of benauwdheid en verminderde weerstand, neem dan contact op uw huisarts of (buiten kantoortijden) uw huisartsenpost. Ga niet naar uw huisarts of huisartsenpost toe. Mensen met luchtwegklachten zullen zo veel mogelijk aan het eind van de dag of op het avondspreekuur worden gezien.

Tijdelijke extra LSP (Landelijk Schakelpunt)-inzage
Tijdens de coronacrisis kan het gebeuren dat u buiten onze openingstijden een huisarts nodig heeft. De artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp willen u snel kunnen helpen. Het is daarom belangrijk dat zij kunnen kijken naar de medische gegevens die uw huisarts van u bijhoudt.
> lees hier meer over toegang verlenen tot uw medische gegevens tijdens de coronacrisis

Gescheiden spreekuren
In verband met de risico’s op besmetting van u, andere patiënten en de zorgmedewerkers, scheiden wij de spreekuren van patiënten met mogelijk een COVID (Corona) besmetting en mensen die de klachten niet hebben. Omdat uw situatie gewijzigd kan zijn vragen u we daarom op de dag van de afspraak deze verklaring de ochtend voor uw afspraak aan de praktijk door te geven.

 

Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte: bij vragen en klachten thuis; voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts. Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen.


Patiëntportaal

Het patiëntportaal is vernieuwd, we hopen u beter van dienst te zijn met de verbeteringen.


Stichting Zorgverlening Utrechtse Heuvelrug (SZUH)

Vanaf 1 oktober 2015 is de SZUH opgericht. De stichting is een samenwerkingsverband van verschillende 1e lijns disciplines zoals huisartsen, thuiszorg, fysiotherapeuten, apotheken, dietisten en ergotherapie/specialist ouderengeneeskundige op de Utrechtse
Heuvelrug. Het doel is om goede, wijkgerichte zorg te kunnen ontwikkelen en aanbieden aan onze patienten.

Dr van Lennep is voorzitter van deze stichting
(www.zorgverlening-utrechtseheuvelrug.nl)


van Lennep
Huisartsenpraktijk

Schippersdreef 4
3972 VA Driebergen

Telefoon:
0343 51 39 09

spoednummer:
0343 41 53 60

Fax:
0343 51 42 47

Huisartsenpost Zeist:
088 130 96 10